Nerezový tlakový hrnec Herenthal o objemu 8 l HT-DSK22-8L DÁREK K OBJEDNÁVCE

Kód: HT-DSK22-8L
Novinka + DÁREK K OBJEDNÁVCE DE LUXE
1 hodnocení
Značka: Herenthal
5 849 Kč –50 %
ht dsk22 6l 2
5 849 Kč –50 % 2 899 Kč 2 395,87 Kč bez DPH
Skladem

Mnozí z nás mají mají slovo tlakový hrnec spojené s návštěvou chirurgické ambulance. Nám "jenom" vyhodil pojistky. Takže když jsme měli naskladnit tlakové hrnce, byla jsem hodně skeptická. Doba pokročila! Tlakové hrnce Herenthal mají několikastupňový bezpečnostní mechanizmus, který nemůže selhat, protože "v poslední instanci" se povolí těsnění a pára unikne zboku hrnce. Tento mechanizmus se nemůže ucpat ani jinak poškodit. Takže si v klidu můžete užívat mnohem rychlejšího vaření a pokrmů, na jejichž přípravu byste normálně asi neměli nervy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tlakový hrnec má stále v domácnosti své místo. Brambory jsou hotové za pár minut, rýže také nepotřebuje půlhodinu, za tu uděláte gulášek, roštěnky či kotlety na pivě. A pro fanoušky zdravé stravy je to ještě větší bomba: cizrna potřebuje 45 minut, nikoli dvě tři hodiny, červená řepa je hotová do půlhodiny, nikoli do dvou hodin. Luštěniny, zelenina... A tím se dostáváme ke druhé vychytávce. 

"Dvourychlostní vaření"

Některým z vás se možná stalo, že se v "tlakáči" ze zeleninové polévky stala rovnou zeleninová kaše. Nikoli s tlakovým hrncem Herenthal. Zde si můžete zvolit buď režim vaření zeleniny, nebo režim přípravy masa. Rozdíl je v tlaku, který se vytvoří uvnitř hrnce. 

Snadná obsluha

Pamatujete na staré tlakáče? Správně ho zavřít vyžadovalo...zkušenost! U tlakového hrnce Herenthal to zvládne každý jednou rukou. Jednoduše položíte víko na nádobu, otočíte rukojetí - buď k ikonce zelenina, nebo k ikonce maso a vaříte. Po uplynutí potřebné doby na přípravu zase otočíte rukojetí na víku na ikonku s obláčkem značícím vypouštění páry, chvíli počkáte, ještě jednou otočíte a hotovo! Na tom se nedá nic zkazit, i kdyby se člověk snažil :-).

Kotlety na pivě

Zkuste si udělat například kotlety na pivě!

Budete potřebovat:1,5 kg vepřových kotlet, 2 dl světlého piva, 2 dl vývaru, 4 cibule, 3 lžíce oleje, snítka tymiánu, 2 bobkové listy, sůl a pepř. Do osmilitrového tlakového hrnce můžete toto množství vynásobit dvěma.

 V tlakovém hrnci rozehřejte olej a opečte na něm maso ze všech stran. Vyjměte ho a do kastrolu nasypte cibuli nakrájenou na kolečka. Restujte velmi zvolna a stále míchejte. Cibule by měla jen zesklovatět. Pak do tlakového hrnce vraťte maso a opečenou cibuli rozdělte i na jeho horní část. Lehce vše okořeňte, zalijte pivem a vývarem a přidejte bylinky. Zakryjte  poklicí a vařte asi 30 min. Nejlépe chutná s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.

Tlakový hrnec není totiž jen tak obyčejný hrnec! Jakmile ho jednou zkusíte, z ruky ho už nepustíte. A víte, co je super? Nabízíme ho hned v několika velikostech.

Odkaz na oficiální shop Herenthal ZDE

Pokud ještě váháte, zde si přečtěte důvody, proč ho jednoduše MUSÍTE mít!

  • Je nerezový a má nemagnetickou robustní konstrukci
  • Můžete s ním vařit na elektrických, indukčních i plynových sporácích
  • dvě rychlostní nastavení, v závislosti na jídle, které chcete vařit (0,6 bar a 0,9 bar)
  • Je velmi úsporný - šetří energii i Váš čas
  • Vaříte v něm zdravě a v jídle se zachová většina živin
  • Čištění a údržba je naprostá hračka
  • pohodlné rukojeti pro komfortní manipulaci

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nerezové a tlakové hrnce
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Veškeré zboží skladem

+ 5000
zákazníků

Garance spokojenosti

Proč právě Royalty Line

Doprava zdarma

při nákupu nad 1999,-

Dnes objednáte

dnes odešleme

Zákaznická linka

rádi Vám se vším poradíme

Centrum soukromí