Plochý keramický pekáč RL-NTG47M s mramorovým povrchem

1 hodnocení
 

Plochý keramický pekáč RL-TG47M s mramorovým povrchem. Na rozdíl od běžných pekáčů jej můžete použít i na sporáku, včetně indukce. Vhodný na pečení i smažení..Díky hliníkovému povrchu potaženému mramorovou vrstvou se potraviny nelepí ani nepřipalují. Délka 47 cm, šířka 23 cm. Vhodné pro všechny typy sporáků i trub.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
26.6.2018
Běžná cena 1 599 Kč
Ušetříte 600 Kč (–38 %)
999 Kč
825,62 Kč bez DPH
   
Kód produktu RL-NTG47M
Výrobce Royalty Line
Kategorie Pekáče
Záruka 2 roky
 

Plochý keramický pekáč RL-NTG47M s mramorovým povrchem je užitečná věcička. Můžete jej použít na sporáku, a opéci na něm maso, zeleninu, cokoliv. Velmi dobře se hodí na přípravu steaků - někdo nedá dopustit na postup: nejprve prudce opečeme na pánvi (rozuměj na pekáči RL-NTG47M) a následně necháme dojít v troubě.

Stejně tak jej můžete použít jako klasický pekáč do trouby. Můžete na něm upéct chléb, udělat různé drobné sladké i slané pečivo, ohříváme na něm hranolky, řízky. Výhodou oproti klasickým pekáčům do trouby je menší rozměr a kompaktnost, takže jej lze umýt v myčce s tím, že nezabere celé jedno patro. 

Délka 47 cm, šířka 23 cm.

Mramorový povrch pekáče vás nadchne:

  • Je šetrný k potravinám, takže hotový pokrm je nejen chutnější, ale zachovává si i více vitamínů, minerálů a dalších živin
  • Je nepřilnavý, takže stačí minimum oleje a snadno se myje
  • Je praktický, neboť případné nečistoty či oděrky nejsou tolik patrné
  • Je elegantní, protože taková černá barva zkrátka je
  • Je "zdravý", neobsahuje PFOA ani jiné jedy, které byste konzumovali spolu s potravinami.

 Pekáč dodáváme s ochrannými silikonovými nástavci, které před vložením do trouby snadno sundáte a stejně snadno je i nandáte, takže manipulace je příjemná.

Jak je uvedeno výše, pekáč lze používat pro všechny typy sporáků včetně indukčních a lze jej mýt v myčce na nádobí.

Podobné produkty

Materiál Mramor
Tvar Délka 47 cm, šířka 23 cm
Vhodné do myčky ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.