Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 7
 

Horkovzdušný fritovací hrnec RL-AF3.1

397 hodnocení
 

Snímek obrazovky 2016-12-11 v 11.08.46K FRITOVACÍMU HRNCI NYNÍ ZDARMA SADA 4 KERAMICKÝCH NOŽŮ A ŠKRABKY RL-C4 V HODNOTĚ 1.399,.- A KUCHAŘKA S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC!!!

Tenhle "zdravý friťák" je při vší pokoře zkrátka pecka! Až dosud jste si možná mysleli, že taková delikateska jako jsou obalované kuřecí nugetky s hranolkami musí být nutně hřebíčkem do rakve. Na druhou stranu člověk tak rád přichystá sobě i svým blízkým něco lahodného a pohodlného na přípravu. Teď už není třeba kompromis mezi pohodlím, výbornou chutí a čistým svědomím.

Zasloužíte si cítit se dobře! A s tímto vzduchovým fritovacím hrncem budete. V tomto hrnci totiž připravíte tolik oblíbené fritované pokrmy bez litrů tuku - frituje se pouze horkým vzduchem. Čas Vám nezabere ani údržba - po dokončení díla jednoduše umístíte vnitřní košík a zasunovací přihrádku do myčky a... pak z myčky vyndáte a je umyto!

Běžná cena 4 999 Kč
Ušetříte 2 000 Kč (–40 %)
2 999 Kč
2 478,51 Kč bez DPH
Výrobce Royalty Line
Kategorie Kuchyňské potřeby
Záruka 2 roky
Zvolte variantu
Horkovzdušný fritovací hrnec RL-AF3.1 Kód produktu AF3/WHT Barva: Bílá Skladem 4 999 Kč 2 999 Kč
   
Horkovzdušný fritovací hrnec RL-AF3.1 Kód produktu AF3/BLK Barva: černá Skladem 4 999 Kč 2 999 Kč
   
 

NYNÍ S DÁRKY - SADOU 4 KERAMICKÝCH NOŽŮ A ŠKRABKY V HODNOTĚ 1.399,- ZDARMA A KUCHAŘKOU S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC!!!

  • Sada obsahuje 4 nože + škrabku
  • Dodáváno v dárkovém balení

 roy03_C_3_esh_863x360_2

Horkovzdušný fritovací hrnec Royalty Line AF 3.1 je skutečnou revolucí ve zdravém stravování. V Německu či Belgii již patří ke standardnímu vybavení každé domácnosti.

product_big-600x600

SMAŽENÍ BEZ POCITU VINY

Přestaňte si ubližovat tukem. Že tuk není nic extra pro zdraví, o tom není pochyb. Fritovací hrnec ho k provozu potřebuje zhruba půldruhého litru. Ten tuk nezmizí - část se ho usadí v těle strávníků, část je třeba vždycky někam vylít  a část vám pěkně zapatlá kuchyň. Friťák v myčce neumyjete. A nejeden úraz vznikl tím, že někdo omylem zakopl o kabel a rozžhavený olej na sebe vylil - lépe nedomýšlet! To vše jsou důvody, proč jsou horkovzdušné fritovací hrnce stále oblíbenější!

AF-3.1_3-600x600

VYJÍMATELNÁ NÁDOBA, KTEROU LZE MÝT V MYČCE

Před časem jsme dostali pár kusů na otestování a poprali se o ně naši zaměstnanci. Ti úspěšní nešetří superlativy. Třeba takové hranolky, upřímně, kdo je nemá rád? Jenže při jejich konzumaci tělo nejásá. Naopak kdo jásá, jsou děti. S AirFryerem mohou jásat všichni, hranolky připravíte s minimem tuku a jsou stejně zlatavé a křupavé jako z klasického "friťáku", ale nejméně o polovinu zdravější. 

Totéž platí pro další delikatesku, kterou jsou řízečky či nugetky. Ani v tomto případě není nutné spolu s masíčkem konzumovat litry přepáleného tuku. Velice vřele doporučujeme při tvoření trojobalu nahradit strouhanku sekanými cornflakesy a za pár minut je lahůdka na světě. 

royalty-line-airfryer-600x600

NEJEN HRANOLKY, ALE TAKÉ ŘÍZKY, ŠPÍZY A DALŠÍ POCHUTINY, KTERÉ JSTE ZVYKLÍ FRITOVAT - NYNÍ PŘIPRAVÍTE VÝRAZNĚ ZDRAVĚJI S HORKOVZDUŠNÝM FRITOVACÍM HRNCEM RL-AF3

Hranolky to však zdaleka nekončí! Mnozí milují třeba smažený květák. Proč si ale celkem zdravé jídlo pohřbít v přepáleném oleji, když to jde jinak? U květáku trochu tuku budete potřebovat - můžete však použít kvalitní olivový, lněný, sezamový, slunečnicový... jakýkoliv olej, těch pár lžic vám díru do rozpočtu neudělá a tělu vyloženě prospějí . Květák, ale třeba i žampiony obalíte klasicky v mouce a ve vajíčku. Do misky se strouhankou však před vložením pokrmu přimíchejte pár lžic oleje a promíchejte vidličkou. Množství je na vás. Po deseti minutách při cca 160°C se vytvoří krásně křupavá krustička!

Jsou ale i další varianty trojobalu, například trojobal podle Antonie Mačingové, na kterém si pochutnají i nedietáři. V tomto případě maso osolíme, opepříme, potřeme drceným česnekem, obalíme ve vajíčku a následně v drcených vlašských ořechách nebo mandlích. Zkoušela jsem i levnější verzi se slunečnicovými semínky a výsledek byl rovněž luxusní. 

Nemusíte jen smažit! Což takový špíz, opět jen s pár kapkami vybraného oleje, nebo kuřecí paličky, dokřupava opečená kuřecí stehýnka, masozeleninové směsi. 

AF-3.1_8-600x600

KOŠ, DO KTERÉHO SE VEJDE AŽ 500 GRAMŮ HRANOLEK A DALŠÍCH POKRMŮ VHODNÝCH KE ZDRAVÉMU FRITOVÁNÍ

Máte doma fitness-fandu, který hlídá každé sousto? Po pokrmech z našeho AirFryeru rozhodně nepřibere! Připravíte např. kuře se zeleninou, dokřupava opečená kuřecí stehýnka, ale například i dezerty jako jsou tvarohové kuličky, to vše s minimem tuku. A když už se pro tuk rozhodnete, můžete si vybrat. Lžíce kvalitního olivového, sezamového či lněného oleje na bramborových lupíncích či kuřecích stripsech tělu jenom prospěje!

Horkovzdušný fritovací hrnec je i pěkně kompaktní - s rozměry zhruba 30 x 30 x 30 cm a hmotností přes 3 kg se s ním snadno manipuluje a nezabere mnoho místa. Může se hezky vyjímat u vás v práci v kuchyňce, doprovázet vás na chatu a všude tam, kde se nechcete vzdát lehkých a chutných pokrmů!

To je jen několik příkladů z mnoha a mnoha dalších, jak použít vzduchový fritovací hrnec s moderní technologií cirkulace horkého vzduchu k přípravě překvapivě lahodných zdravých jídel - grilováním, pečením, ohříváním či smažením. Kromě různých bramborových a zeleninových variací zde můžete připravovat krevety a mořské plody, mraženou zeleninu, masové kuličky, placičky, karbanátky...

I když zdravé stravě moc nedáte, užijte ho též. Skvěle totiž slouží i při ohřívání pokrmů. Třeba takovému 3 dny starému řízku vdechne nový život! Otevřete fritovací šuplík, vložíte řízek, otočíte kolečkem a za pár minut máte řízek jak čerstvě vytažený z pánvičky. Oproti mikrovlnné troubě je opět znovu křupavý! Podobně lze vracet do "druhého kola" například veškeré grilované pokrmy, hamburgery, zeleninu, ale třeba i lívance nebo koblihy. 

A za sebe přidám ještě jednu perfektní funkci: termostat! Kolikrát se mi stalo, že jsem si chystala oběd, cinkl na mě sporák, já jen chtěla dopsat e-mail.... a pak jsem vařila oběd znova. V tomto horkovzdušném fritovacím hrnci na mě jídlo počká: po uplynutí nastaveného času na mě totiž nejen cinkne, ale i se sám vypne!

 

Parametry:

  • Nastavitelná teplota: 80 až 200°C 
  • Časovač 30 minut
  • Maximální objem 2,6 litru
  • Fritovací košík potažený antiadhezní vrstvou
  • Maximální výkon 1350 W
  • Přívodní kabel o délce 1 m
  • Části, které přijdou do styku s potravinami, lze mýt v myčce
  • Optimální množství hranolek na 1 várku: 500 g
  • Velice snadná obsluha i údržba

Na závěr si dovolím jeden tip pro ty, kdo se tuku v jídle přeci jen úplně vzdát nechtějí. Zdravá tatarka mojí kamarádky Mony - v misce smíchejte trochu majonézy s bílým jogurtem (poměr zvolte podle stavu svých jater, podkožního tuku nebo hříšků předchozích dnů), nastrouhejte malou cibulku, kyselou okurku, přidejte lžičku dijonské (nebo jakékoliv jiné) hořčice a trochu citronové šťávy, osolte, případně opepřete. 

AF-3.1_9-600x600

JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ - STAČÍ NASTAVIT TEPLOTU A ČAS A HORKOVZDUŠNÝ FRIŤÁK SE JIŽ O VŠE POSTARÁ SÁM

764-3

CO PÍŠI O FRITOVACÍM HRNCI NAŠI ZÁKAZNÍCI?

Snímek obrazovky 2017-01-23 v 15.47.22

Snímek obrazovky 2017-01-23 v 15.49.25

Snímek obrazovky 2017-01-23 v 15.49.44

Snímek obrazovky 2017-01-23 v 15.50.12

Snímek obrazovky 2017-01-23 v 15.50.26

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
27.5.2017 23:20
Dobrý den,je možné i na splátky? Děkuji za odpověď
Odpovědět
Horkovzdušný fritovací hrnec 10.4.2017 08:29
Zdravím,nemám sice zatím s tímto hrncem zkušenosti,ale právě jsem dala našim mladým svůj friťák.Jsme jen dva ,manžel po operaci žaludku,tak nám ten olej nevyhovoval, tohle je pro nás úplně super nabídka.Podle mě jednička.
Odpovědět
FRITOVACI HRNEC PAROROU 10.3.2017 11:31
CHTELA BYCH SIHO KOUPIT.ALE RIKATE ZEJE MALY JEN PRO 2PORCE TO BY ME NEVADILO RIZEK JEN 1 NEBO SE TAM VEDOU2.NIKDE NEVYCETLA KOLIK SE TAM DAVA OLEJE KDXZ JETO ZDRAVE FRYTOVANI.MUZETE MI ODPOVEDET NACO SE PTAM. DEKUI JARKA.
Odpovědět
Re: FRITOVACI HRNEC PAROROU 10.3.2017 11:50
Dobrý den, řízky se klidně vejdou dva, olej záleží na Vás, fritovat lze zcela bez něj, případně ho přidat do strouhanky a tou pak řízky obalit.
smažené 26.1.2017 19:18
Hrnec používám již několik let a je opravdu perfektní.Nejčstěji v něm dělám hranolky jak kupované,tak čerstvé,ale je dobré i maso třeba kuřecí,karbanátky a pod.Vynikající jsou rozpečené gumové rohlíky k snídani. Nesmí se tam dát ale nic co prská.Spirála se pak zašpiní a hrozně to celé smrdí při pečení. Pro naše účely je ale prostor košíku dost malý,větší varianta by byla lepší.Tento hrnec je max pro 2 osoby najednou
Odpovědět
1.8.2017 22:31
PROSÍM VÁS JAK JE TO KDYŽ SI DĚLÁM HRANOLKY DOMA ZE SVÝCH BRAMBOR.NESLEPÍ SE?Někdo je vychvaloval pokapané olejem a péct v troubě ale z hranolkama to nemělo nic společné.Díky
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.